Δωρεάν αποστολές για αγορές άνω των 30€!

Top

Πληροφορίες Αποστολής & Επιστροφής

1. Πληροφορίες Αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 30 ευρώ. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ PORTA PORTA COURIER. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της Porta Porta, το LaParfumerie.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο.
Για αποστολές με συνολικό κόστος κάτω των 30€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,5€, καθώς επίσης και επιπλέον χρέωση για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως συνολικού ποσού υψους 2,5€ σε περίπτωση επιλογής της πληρωμής με αντικαταβολή.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση.

Οι αποστολές εντός Κύπρου ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50 ευρώ. Το κόστος αποστολής, ανέρχεται στα 5 ευρώ.


2. Πληροφορίες Επιστροφής

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατέσσερις (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Το laparfumerie.gr οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλώτή για την αγορά. Στην περίπτωση επιστροφής σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων προς εμάς.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

  1. Επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω email ή τηλεφωνικά,
  2. Τα προϊόντα δεν έχουν αποσφραγιστεί και δεν έχει παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η αεροστεγής σφράγιση τους,
  3. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος,
  4. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν,

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι το LaParfumerie.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων, όπως ορίζει ο νόμος.

v

Ανακαλύψτε μία όαση αρωμάτων και αιθέριων ελαίων στο online κατάστημα μας!
You don't have permission to register

Reset Password